Ekipa Hostla pri Janezu:

NikNik Ovsenek
Sem Nik obiskujem 2. letnik Srednje upravno-administrativne šole v Ljubljani. V prostem času zelo rad pišem pesmi in se ukvarjam z računalništvom, ki je obenem tudi moja najljubša prostočasna dejavnost, zanima me pa tudi kopica drugih stvari. Sem komunikativen, prijazen, prilagodljiv, prepoznate me pa lahko tudi kot osebo, ki je odprtega tipa, ter na voljo za zaupanje, če je druga oseba le tega potrebna. Navdušen sem nad ljudmi s podobnimi interesi. Obdaja me pozitivno razmišljanje ter zdrav razum, ne manjka pa tudi nekaj smisla za humor ter dobra volja, ki me spremlja skozi vsak dan mojega življenja. Ponosen sem na svoje dosežke na različnih področjih, ker to me razveseljuje in mi vliva upanje, da sem svetu pustil nek pečat, po katerem me bodo ljudje lažje spoznali.

AndrejaAndreja Cerar
Moje ime je Andreja in prihajam iz Kamnika. Čez teden živim v internatu in obiskujem agroživilsko šolo. Ko končam šolanje bom postala slaščičarka, kar pomeni da vas bom znala razvajati z izvrstnimi slaščicami.

Ob prostem času sem najraje v naravi, kjer rada tečem, ali pa se nastavljam sončnim žarkom. Rada tudi rišem in poslušam glasbo.

ČazimČazim Zukič
Ime mi je Čazim in prihajam iz Ljubljane. Rad se družim z prijatelji, spoznavam nove ljudi,se sprehajam, vozim z avtobusi, najraje pa perem avtomobile. Ko bom velik si želim, da bi imel svojo avtopralnico.

 

Organizator dela: Irena Nose univ. dipl. socialni pedagog